Špeciality tradičnej kuchyne

Sviečková na smotane podávaná s domácou parenou knedľou a brusnicami 9,90 €  200 g
Moravský vrabec podávaný s domácou zemiakovou alebo parenou knedľou a mělnickou kapusto 8,90 € 200 g
Chrenovka s jemným vareným hovädzím a domácou parenou knedľou 9,90 € 200 g
Bravčové líčka na čiernom pive so zemiakovo-zelerovým pyré 10,90 € 250 g
Kuracia panvička s kuriatkami, pórkom, zelenými fazuľkami a domácimi zemiakovými nokmi 10,50 € 200 g
Pečené slovenské kukuričné kuriatko na ragú z čiernej šošovice s čerstvými bylinkami a varenými zemiačikmi s petržlenom 11,90 € ¼
Bravčová panenka rolovaná a sprudka pečená v údenej slanine a čerstvou šalviou a podávaná na grilovanej zelenine  so zemiakovými toliarikmi 12,90 € 200 g
Poctivý vyprážaný rezeň 7,90 € 200 g
Steak „Pražského uzenáře“ Steak z bravčového karé preliaty ľahkou smotanovou omáčkou s lesnými hríbmi, šunkou a pórkom 8,90 € 200 g
Zbojnícka pochúťka Pečené bravčové karé plnené domácim údeným bôčikom, klobáskou a cibuľou, zapečené s údeným oštiepkom. Odporúčame podávať s tradičným kočičákom. 8,90 € 200 g
Bravčová panenka na omáčke z čerstvých orechov s modrým zrejúcim syrom 9,90 € 200 g

steak prazskeho uzenare 2